26.05.2011

Pasta do chleba z wędzonej ryby

PASTA DO CHLEBA Z WĘDZONEJ RYBY

Składniki:
25 dkg wędzonej ryby, 3 jajka, 3 łyżki oleju, pęczek szczypioru lub zielonego kopru, sól, pieprz do smaku
Sposób przyrządzenia:
Ugotowane na twardo jajka posiekać. Obrana ze skóry i ości rybę dodać do jajek razem z drobno pokrajana zieleniną, olejem i   
przyprawami, wymieszać. 
SMACZNEGO

PASTA FOR BREAD With Smoked fish
Ingredients:
25 grams of smoked fish, 3 eggs, 3 tablespoons oil, a bunch of chives orgreen fennel, salt and pepper to taste
Ingredients:
Hard-boiled eggs chopped. Peeled from the skin and bones add to the fisheggs along with finely chopped greens, oil and
spice mix.
ENJOY

1 komentarz:

  1. Rybne pasty do chleba są zawsze pyszne :)
    Robiłam podobną do Twojej z wędzonej makreli,

    pozdrawiam serdecznie!

    OdpowiedzUsuń